Wij delen
om te
sporten klussen bouwen reizen feesten spelen

Van delen de norm maken

Zo zorgen we er voor dat de kinderen van onze kleinkinderen minstens evenveel van onze planeet kunnen genieten als wij. Huren en Delen zijn de 2 meest gekende vormen van gedeeld gebruik, zo kan je met je buurman een grasmachine lenen of een hoge druk reiniger, auto of fiets huren van een professionele aanbieder.

Hoe verwezenlijken wij dit?

WijDelen Doet

We staan met onze projecten Peerby.be en Op Wielekes Gent met beide voeten in de praktijk van het delen, en activeren buren om via gedeeld gebruik hun materialen voetafdruk te verkleinen.

Wij = community

Wij verbinden aanbieders van Huur en deel diensten via de Green Deal Huren en Delen. De leden van Peerby.be en Op Wielekes Gent delen allerlei producten met elkaar in de buurt

 

Delen = ?

We onderzoeken hoe we Huren en Delen toegankelijker kunnen maken voor iedereen en onder welke voorwaarden dit beter is dan het zelf bezitten van producten

Boek een afspraak in ons loket

30 min gratis Loket

uitleg loket

1h sparren met een deel expert

uitleg expert

Evenementen

Loket 30 min

via deze korte kennismaking luisteren we naar uw ideeën of plannen en gidsen we u door het aanbod van Wijdelen
14.12
13:30

18:00

Sharing Summit: van Koopkracht naar Deelkracht

Wij delen en Vlaanderen Circulair organiseren de eerste Sharing Summit in Vlaanderen en verenigen zo de pioniers, gevestigde waarden en veranderaars in de huur- en deelmarkt in Vlaanderen.

Laatste nieuwtjes

Mijlpaal in the picture