Workshop Asset Activator

Ontdek de impact van het huren en delen van assets op jouw bedrijfsstrategie

In een snel veranderende wereld zoeken bedrijven constant naar innovatieve manieren om hun assets te beheren en te optimaliseren. Huren en delen is een bewezen strategie binnen professioneel asset management. In deze workshop ontdek je welke impact het kan hebben op jouw bedrijf.

Als initiatief van de Vlaamse overheid, promoot de Green Deal Huren en Delen duurzaamheid en efficiënt gebruik van resources. Huren en delen stelt bedrijven immers in staat om het gebruik van hun assets te optimaliseren, flexibiliteit te vergroten en kosten te besparen. Bovendien past deze aanpak binnen jouw duurzaamheidsstrategie.

Voor wie is de Asset Activator?

Voor netwerk- en belangenorganisaties die hun leden op weg willen helpen rond asset sharing.

Wat mag je verwachten?

In een workshop van anderhalf uur verkennen we de mogelijkheden van gedeeld gebruik binnen hedendaags asset management. Met behulp van onze Asset Activator analyseren de mogelijkheden om de assets van jouw bedrijf te activeren. We begeleiden je in het gebruik van de AI-tool en zorgen er samen voor dat je zicht krijgt op de opportuniteiten, uitdagingen en strategische implicaties voor jouw bedrijfsmodel. Aan het einde van de workshop ontvang je onze analyse en enkele inspirerende voorbeelden in een rapport in pdf-formaat.

Wat is de Asset Activator?

De Asset Activator is een krachtige AI-tool ontworpen door de experten van Wij Delen in samenwerking met We Are Impact Collective. Op basis van de website van je bedrijf, maakt de Asset Activator een analyse van de opportuniteiten die het activeren van je assets voor jouw bedrijf zou kunnen bieden.

Prijs en praktische details

Deze workshop wordt op aanvraag georganiseerd en kost €500 voor een maximum van 10 deelnemers (exclusief btw).

Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar Kaat Pauwels.

En daarna?

Na deze verkennende workshop verder aan de slag met huren en delen? Ontdek dan de andere cursussen op onze website. Deze cursussen worden georganiseerd binnen de VLAIO Living Labs Maakindustrie.

500,00