Opleiding asset management voor de toekomst

18.02

Asset management voor de toekomst: Slim beheren en delen

In deze opleiding zoomen we in op de praktische en financiële kant van asset activatie.

Hoe ga je nu precies aan de slag om de assets van je bedrijf met anderen te delen? In deze opleiding formuleren we samen antwoorden op deze vraag. De inzichten die je hier krijgt zijn meteen bruikbaar en gericht op optimalisatie van je huidige businessmodel. Deze workshop wordt georganiseerd in opdracht van (netwerk)organisaties die hun leden willen inspireren en ondersteunen in hun inspanningen rond gedeeld gebruik.

Wat mag je verwachten?

In deze workshop leer je hoe praktisch met het gedeeld gebruik van assets om kan gaan. Er worden tools aangereikt om te kijken welke kansen er liggen en welke partners je kan vinden om je assets mee te delen. Je leert hoe je gedeelde assets verzekert en boekhoudkundig verwerkt, maar ook hoe je toegang krijgt tot de assets die je zoekt. Op basis van cases uit de praktijk, geven we je meer inzicht in mogelijke businessmodellen en strategieën. Tenslotte krijg je ook een roadmap met concrete handvaten om gedeeld gebruik van assets te vertalen naar de praktijk.

Deze opleiding bestaat uit een workshop van een volledige dag en een opvolgingsgesprek van 1 uur na een maand.

Wie zijn onze experten?

Tijdens deze opleiding word je begeleid door Jan Leyssen van We Are Impact Collective en de experten van Wij Delen.

Kostprijs en praktische details

Deze workshop wordt georganiseerd op 27 februari 2025 en kost €225 per deelnemer. De opleiding gaat door in Bedrijvencentrum De Punt.

Deze opleiding wordt ook op aanvraag georganiseerd voor bedrijven en (netwerk)organisaties. Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar Kaat Pauwels.

Deze opleiding werd gefinancierd door VLAIO en komt niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille.

225,00